Altan

Altan on yksi maailman tunnetuimmista irlantilaisen kansanmusiikin yhtyeistä. Bändin tuotanto vaihtelee kosekettavista ja herkistä balladeista aina energisiin reeleihin ja jigeihin.

Dervish

Dervish on Sligon kreivikunnasta lähtöisin oleva kansainvälisesti tunnettu bändi, joka on riemastuttanut yleisöä maailmanlaajuisesti aina Tokiosta New Yorkiin.

Rianta

Ríanta on vahva nelihenkinen irlantilaisbändi, joka pistää pulssin kiihtymään kekseliäillä melodioillaan ja sydäntä lämmittävillä lauluillaan.

Clann Mhic Ruairí

Clann Mhic Ruairí on West Donegalista lähtöisin oleva perheyhtye, joka on saavuttanut nopeasti kuuluisuutta Rann na Feirste -kylän musiikkiperinteitä edustavien esitystensä kautta.

The Man In the Woman’s Shoes

The Man In The Woman’s Shoes on hauska, herkkä ja toisinaan peräti pähkähullu teatteriesitys. Seurauksena saatat rakastua elämään uudelleen.

Eamonn Keenan: The Storyteller

Legendaarinen tarinankertoja Eamonn Keenan palaa kaappaamaan mielikuvituksesi ja sydämesi kaikenikäisille suunnatulla tarinankerronnallaan.
Puhelin: +358 50 380 1908 | Sähköposti: | Brent Cassidy, Festival Director
Postiosoite: The Irish Festival of Oulu, PL 42, 90015 Oulun kaupunki | Käyntiosoite: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2016 - 2017 The Irish Festival of Oulu