The Irish Festival of Oulu

Official program partner of Oulu 2026

Tanssiesitys

InSpiral Dance Company Finland

Saavu perjantain konserttiin hyvissä ajoin nähdäksesi InSpiral Dance Company Finland esityksen! Esitys sisältää vauhdikkaita ja elegantteja koreografioita sekä perinteistä että modernia tyyliä.

Toivotamme Inspiral Dance Company Finlandin tanssijat lämpimästi tervetulleeksi osaksi festivaalin ohjelmistoa. He esiintyvät kello 20.30 Aurora salissa (Nordic Art Hotel Lasaretti), ennen illan pääkonserttia.

InSpiral Dance Company avaa konsertin klo 20.30, jonka jälkeen The Soap Pig esiintyy klo 21.00 ja Carlos, Sweeney, McCartin klo 22.00.

Kyseessä on InSpiralin uusin projekti: yhteinäinen esiintyvä ryhmä, jonka debyytti nähdään festivaaleilla.

InSpiral Dance Company Finland perustettiin tammikuussa 2015, kun tanssijat liittyivät tsekkiläisen TCRG (rekisteröity irlantilaisen tanssin opettaja) Tereza Bernardován alaisuuteen. Koulussa on aktiivisia tanssijoita viidessä eri kaupungissa ja opetusta järjestetään Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella sekä Turussa. Monet koulun tanssijoista ovat kilpailleet ansiokkaasti niin Suomessa kuin maailmallakin ja he ovat myös esiintyneet useissa tilaisuuksissa erilaisilla kokoonpanoilla.

Huom. Esityksen pääsee näkemään vain illan konserttilipulla.

Perjantai 27.9.

20:30

Ovet avataan 19:30.

Irish Dance Performance – Tanssiesitys: InSpiral Dance Company Finland+ konsertit: THE SOAP PIG ja CARLOS – SWEENEY - MCCARTIN

Aurora-sali, Nordic Art Hotel Lasaretti

Kapasiteetti: 350

Liput: 25 € / 15 €

K-18

InSpiral Dance Company Finland
Culture Ireland -logo
Guinness-logo
Baileys logo