The Irish Festival of Oulu

Official program partner of Oulu 2026

Kurssit: Lasten irlantilainen tanssitunti

Lasten irlantilainen tanssitunti

Tervetuloa irlantilaisen tanssin kurssille Nelli Sinisalon kanssa.

Tunti on avoin kaikille yli 4-vuotiaille lapsille ja siellä opetellaan perusaskeleita sekä pehmeillä tossuilla, että kovilla kengillä rennossa ilmapiirissä. Jalkineeksi käy hyvin mm. jumppatossut tai myös sukkasiltaan voi osallistua.

Nelli Sinisalo on yksi irlantilaisen tanssin pioneereja Suomessa. Hän sai innostuksen irlantilaiseen tanssiin jo pienenä tyttönä Pispalan Sottiisissa 90-luvun alussa, missä pääsi kokemaan ensimmäistä kertaa irlantilaisen musiikin ja tanssin taikaa.

Nelli aloitti lajin harrastamisen vuonna 2004 Lotta Virkkusen oppilaana ja muutaman vuoden kuluttua hän muutti Irlantiin, missä opiskeli lisää tanssia mm. TCRG opettajien Mary Beth Taylorin sekä Ronan McCormackin (Riverdance) johdolla. Siellä hän myös aloitti kilpailemisen. Soolotanssien lisäksi hän on kilpaillut myös céilítiimin kanssa, mm. maailmanmestaruuskilpailuissa Lontoossa sekä Galwayssa.

Irlantilaisen tanssin opettajana Nelli on toiminut vuodesta 2010 lähtien. inSpiral Dance Company Finland koulussa hän on toiminut opettajana vuodesta 2015 lähtien. Tampereen lisäksi hän on pitänyt kursseja myös Hämeenlinnassa, Seinäjoella sekä Oulussa niin lapsille kuin aikuisille.

Nelli on kokenut esiintyjä ja on tehnyt useita tanssikeikkoja ympäri Suomea erilaisissa tilaisuuksissa.

Kurssimaksu: 10 €

Kurssin kesto: 45 minutes

Paikat: 20

Kurssi opetetaan suomeksi ja englannin kielellä.

La 28.9. 10:30-11:15

tanssisali #2

Kulttuuritalo Valve

childrens irish dance course