The Irish Festival of Oulu

Official program partner of Oulu 2026

EAMONN KEENAN

EAMONN KEENAN

Tarinankerronta

EAMONN KEENAN

Tule kuulemaan tarinoita jumalista ja jumalattarista, sankareista, haltioista, keijuista, aaveista, noidista, vedenväestä, kuolemasta ja rakkaudesta. Eamonn kutsuu sinut mukaan tarinoiden maailmaan nauttimaan ja yllättymään.

Lapsuudessaan Eamonn oppi irlantilaisen tarinaperinteen historian, kulttuurin, myytit ja kertomukset laulajana ja tarinaniskijänä tunnetulta ja rakastetulta isältään. Vuodesta 1996 lähtien Eamonn on välittänyt tarinankerronnan perinnettä eteenpäin Irlannissa, Englannissa, Suomessa, Australiassa, Marokossa ja Yhdysvalloissa.

Eamonnin tarinointi on vangitsevaa, lempeää, dramaattista, hauskaa, härskiä, liikuttavaa ja täynnä rakkautta, huumoria ja ihmettelyä. Hänellä on taito nivoa myytit ja kansantarut vuodenaikoihin, maisemiin, kasveihin ja eläimiin, ihmissuhteisiin ja nykypäivän todellisuuksiin.

Eamonnin tarinarepertuaariin kuuluu tarinoita niin lapsille kuin aikuisillekin – sekä hänen omiin kokemuksiinsa pohjautuvia että muista kulttuureista opittuja. Jotkut tarinat ovat hauskoja, jotkut surullisia, ja kaikkien opetuksista välittyy syvä kunnioitus yhteistä ihmisyyttämme kohtaan.

Torstai 26.9.

20:00

Kesto: 2 h

Tales & Tarinat: Eamonn Keenan, Brent Ó Caiside, Anna-Maria Toivonen, Anna-Kaisa Kettunen, Aaron Gorman

Bar Café Hemingway’s

Vapaa pääsy

Lauantai 28.9.

12:00

Kesto: 2 h

Tales & Tarinat: Eamonn Keenan, Brent Ó Caiside, Anna-Kaisa Kettunen, Aaron Gorman

Bar Café Hemingway’s

Vapaa pääsy

Hemingways logo
Guinness-logo
Baileys logo