The Irish Festival of Oulu

Official program partner of Oulu 2026

Carlos-Sweeney-McCartin

CARLOS – SWEENEY – MCCARTIN

PErjantai 27.9. klo 21:00

Carlos – Sweeney - McCartin

Carlos, Sweeney ja McCartin ei ole mikä tahansa viulu-, huilu- ja kitaratrio. Heidän musiikkinsa kuvastaa tinkimättä Luoteis-Irlannin musiikkiperinnettä ja tuo kuulijoille autenttisen kuvan siitä, kuinka alueen jameissa nykyään soitetaan.

Trion anteeksipyytelemättömässä ja railakkaan energisessä soittotyylissä voi kuulla vaikutteita tunnetuista muusikoista ja yhtyeistä kuten Matt Molloy, Cathal Hayden, Planxty, The Bothy Band, Dervish ja Lúnasa.

Vaihda vapaalle, tanssi ja vietä hauska ilta!

InSpiral Dance Company avaa konsertin klo 20.30, jonka jälkeen The Soap Pig esiintyy klo 21.00 ja Carlos, Sweeney, McCartin klo 22.00.

After Concert Irkkujamit:
Jää Ravintola Lasarettiin konsertin jälkeen nauttimaan irlantilaisen musiikin jameista! ”Jatkot” kestävät 02 asti.

Dylan Carlos – Viulu

Dylan tulee erittäin musikaalisesta perheestä Roscommonin kreivikunnasta. Hänen soitossaan vaikuttaa edelleen juuri kyseisen alueen musiikkiperinne. Dylan soittaa ja opettaa säännöllisesti työpajoissa ja festivaaleilla eri puolilla Irlantia ja ulkomailla. Hän on esiintynyt viime vuosina muun muassa Garadicen, Gatehousen sekä laulaja Cormac Loobyn kanssa.

Cein Sweeney – Huilu

Cein on kotoisin Killeshandrasta, pienestä kaupungista Länsi-Cavanissa, joka on kuuluisa irlantilaisesta musiikistaan. Viime vuosina Cein on opettanut ja esiintynyt Euroopassa, Amerikassa ja Isossa-Britanniassa. Vuonna 2015 hän voitti All-Ireland Senior Flute Champion -tittelin.

John McCartin – Kitara

John on kotoisin Leitrimin alueelta. Hänen musiikkipolkunsa alkoi viulusoittajana, mutta kiinnostus säestykseen toi tämän muusikon kitaran pariin. John on Garadice-yhtyeen jäsen. Lisäksi hän on soittanut ja levyttänyt sekä artistien kuten Frankie Gavin, Dermot Byrne ja Sharon Shannon, että bändien kuten Dervish, Lunasa ja De Dannan kanssa.

Perjantai 27.9.

Klo 22:00

Ovet avataan klo 19:30

Konsertti:Carlos – Sweeney - McCartin

Aurora-sali, Nordic Art Hotel Lasaretti

Kapasiteetti: 350

Liput: 25 € / 15 €

K-18

Osta liput ennakkoon Ticketmasterin myyntipisteistä (+ palvelumaksu)

ticketmaster-logo
Culture Ireland -logo
Lasaretti logo
Guinness-logo
Baileys logo