Barry Kerr - Donogh Hennessy - Laura Kerr

Barry Kerr, Donogh Hennessy ja Laura Kerr kuuluvat tämän päivän lahjakkaimpiin muusikoihin irlantilaisessa kansanmusiikissa.
Barry Kerr on Irlannin arvostetuimpia taiteilijoita. Hänellä on kyky tavoittaa irlantilaisuuden syvin olemus sekä säveltäjänä että kuvataiteilijana. Laulaja, multi-instrumentalisti, säveltäjä ja taidemaalari Barry Kerr on erittäin tuottelias. Ensimmäisen albuminsa hän levytti jo 17-vuotiaana ja on sen jälkeen kiertänyt maailmaa sekä sooloartistina että jakaen lavan Cara Dillonin, Dan Tyminskin, Lumiere, Dervishin ja Steve Cooneyn kaltaisten huippuartistien kanssa. Irlannin kulttuurineuvosto, Arts Council, myönsi Kerrille arvostetun Liam O’Flynn -palkinnon vuonna 2020. Barry Kerrin uusin albumi, Cairn julkaistiin samana vuonna.
Donogh Hennessy on kitaristi, säveltäjä, musiikkituottaja ja äänittäjä, joka on työskennellyt pääasiassa irlantilaisen kansanmusiikin parissa. Hän on parhaiten tunnettu työskentelystään Lúnasan, Sharon Shannonin, Lumieren, Séamus Begleyn ja Pauline Scanlonin kanssa.
Laura Kerr on taitava viulisti Lurganista, Co. Armaghista. Vuonna 2018 hän julkaisi laajalti kiitetyn duettoalbumin, Castor Bay, veljensä Barryn kanssa ja on ollut vierailevana muusikkona lukuisilla perinteisen irlantilaisen musiikin albumeilla. Lauran vauhdikas pohjoisirlantilainen viulunsoittotyyli ja maukas tapansa säestää lauluja kumpuavat hänen musiikillisesta kasvuympäristöstään, vanhempiensa pitämästä pubista, jossa kävi paljon irlantilaisia muusikoita soittamassa. Asuessaan lähes kymmenen vuotta Dinglessä, Co Kerryssä, hän kuului Séamus Begleyn Síbín Orchestra- yhtyeeseen. Viimeiset kymmenen vuotta Laura on kiertänyt useiden eri yhtyeiden kanssa ja esiintynyt TV- ja Radio-ohjelmissa.
Barry Kerr -flute, vocals
Donogh Hennessy - guitar
Laura Kerr -fiddle
Torstai 5.10. 18:00
Oulun Tuomiokirkko
Hinta: 25 € / 15 €
*15 € S-Etukortilla Arinan asiakasomistajatalouksille saatavilla Ticketmasterin lippupisteiltä.
Osta liput ennakkoon:
1. Ticketmasterin lippupisteiltä (+Palvelumaksu)
2. Kulttuuritalo Valveen lippupisteeltä (Ei palvelumaksua)
Ovet avataan 17:45
Ei ikärajaa
kapasiteetti 800
Tämä konsertti järjestetään yhteistyössä Oulun seurakuntien kanssa
Puhelin: +358 50 380 1908| Sähköposti: | Brent Cassidy, Artistic Director
Postiosoite: The Irish Festival of Oulu, PL 42, 90015 Oulun kaupunki | Käyntiosoite: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2016 - 2023 The Irish Festival of Oulu